Our services

Erfaring

CV-en får relevant arbeid. Du får bygget opp kompetansen og porteføljen din. Alle frivillige får attest etter ett år, eller ekstraordinær innsats.

Sosialt

Du blir inkludert i en sosial gruppe og invitert til flere eksklusive arrangementer for frivillige, både innad i KAK og Chateau Neuf som helhet.

Nettverk

Ikke bare blir du kjent med andre som du jobber med, men du får også et steg innenfor flere grupper som opererer på Chateau Neuf, f. eks. festival-, konsert- og bardrift.

IT

EDB-gjengen står for drift av nettet på Chateau Neuf, samt utvikling av nettsider og verktøy for å gjøre jobben til alle litt enklere.

PR

PR- og Markedsføringsgjengen står for drift av husets sosiale medier og PR-strategier. De bistår også med opplæring og kurs.

Design

Designergjengen tar stadig på seg oppdrag fra foreninger og andre, om det så er plakater, Facebook-cover eller annet som skulle dukke opp.

Tekst

Våre egne journalister og tekstarbeidere, Skribentersamfundet, skriver nyhetssaker om alt. De gjør ellers også korrektur og andre tekstoppdrag også.