Om oss

I fjerde etasje på Chateau Neuf finner du Kommunikasjonsavdelingens kontor (KAK), en smeltedigel for markedsføring, tekst, design og masse, masse koding. Lite visste noen få programmerere og grafisk designere at det skulle bli et eget reklamebyrå, på studentenes slott i Oslo, da de gikk sammen i 2008 for å lage plakater, systemer, nettsider og mer, samtidig som de hadde det moro.12244269_10153095774511851_5449268508475739234_o

KAK er en samlingsplass på tvers av alle kreative fagfelt og er en arena for konstruktive tilbakemeldinger og finne folk med ferdigheter du trenger for et prosjekt.

Annenhver uke inviteres alle medlemmer av KAK til redaksjonsmøtet. Her presenterer og diskuterer man mulige oppdrag, som enten kommer frem fra de frivillige selv eller som et ønske/bestilling fra andre. Når prosjektene er klare, deles det ut og arbeidet kan gå i gang. Kontoret fungerer både som en sosial sone, samt en arbeidsplass, noe som betyr at når man trenger en pause fra jobb, så skorter det ikke på et sted å slappe av. I tillegg møtes programmererne fast hver onsdag for å jobbe sammen, blant annet med å drifte systemene på huset eller utvikle noen helt nye.

I løpet av året får medlemmer av KAK mulighet til å være med på fest, workshop, filmvisning, hyttetur, LAN, grilling i park, seminar, plutselige kontorfest til langt på natt og mye, mye mer.