Vil du bli med?

Studietiden kan være den beste tiden i livet ditt.

Vi er en gruppe med skribenter, designere, programmerere og PR-markedsføringsfolk som jobber frivillig for Det Norske Studentersamfund. Vi deler et lite, hyggelig kontor i fjerde etasje på Chateau Neuf. Foreningen vår heter KAK (Kommunikasjonsavdelingens kontor), og sammen fungerer vi som et lite byrå. Vår hensikt er å promotere Det Norske Studentersamfund.

Til daglig består KAK av ca 40 aktive. Vi studerer alt mulig forskjellig, og noen av oss studerer ikke i det hele tatt. KAK består av fire grupper: Skribentersamfundet, designgruppen, EDB (elektronisk databehandling) og PRM (PR og markedsføring). Vi har sosial tilhørighet til våre egne grupper samt Kommunikasjonsavdelingen som en helthet, og vi deler også et sosialt miljø med alle aktive på Studentersamfundet. Å jobbe frivillig er nemlig ikke bare jobb, det er også veldig mye lek og moro. Om du er typen som fester halve kvelden eller hele natten spiller ingen rolle – alle er velkommen hos oss. I løpet av et semester har vi hyttetur, galla, inspirasjonskurs, temafester, hengekvelder, workshops og mere til. Og om vi kjeder oss en dag tar vi med oss engangsgriller og frisbee til nærmeste park.

Vil du bli med i gjengen vår? Det er fint om du har erfaring fra det aktuelle området, men engasjement og vilje til å lære er av og til alt som skal til. Vi er jo her for å prøve, feile og lære. Du er aldri alene om en oppgave.

Skribentersamfundet fungerer som en liten redaksjon med en ufarlig redaktør. Alle tekster som blir skrevet går innom en korrekturleser, og får tilbakemeldinger fra resten av gruppen. Designgruppen fungerer på samme måte, med en dyktig leder med designerfaring. PRM samarbeider om markedsføringen av studenthuset, og alle ideer blir diskutert og realisert i fellesskap. EDB gir huset internett, og skriver nettsiden, mobilapp og andre programmer som gjør at Det Norske Studentersamfund går rundt.

Hva vi kan tilby:

  • Erfaring: Hos oss kan du leke med det du syns er gøy, og bli kjempeflink gjennom praksis på en måte du ikke kan lære i noen utdanning.
  • Nettverk: Knytt kontakter med morgendagens ledere og kolleger. De beste av de beste jobberfrivillig under studiene, og det lønner seg å kjenne dem.
  • Dokumentasjon: I tillegg til å utvide portfolioen din, vil du også få en attest som kan hjelpe deg inn i arbeidslivet.
  • Sosialt: Folka som jobber frivillig er de hyggeligste folka. Det er en helt egen atmosfære i miljøet hos oss.

Send oss en uforpliktende mail om du er superinteressert, veldig interessert, ganske gira eller litt usikker. Fortell litt om hvorfor du er hva, og hvem du er. Vi lover å ta godt vare på deg, og bidra til at studietiden blir den beste tiden i livet ditt.

Hilsen
Dine kommende venner
Kommunikasjonsavdelingen
Det Norske Studentersamfund
kak@studentersamfundet.no